Castellano

dilluns, 10 de febrer del 2014

El nou COSMOS




Carl Sagan
Cosmos era un documental sobre l’Univers, la història de l’home, la natura i tot el que ens envolta. De la ma Carl Sagan, en la dècada dels 80 Cosmos va ser un punt d’inflexió en la divulgació de la ciència i va intentar  respondre moltes de les preguntes del que ens envolta que per a molts no tenien resposta.

 Ara,  serà  Neil deGrasse Tyson qui conduirà el programa al llarg de 12 episodis, que intentarna donar més respostes a la ciència del nostres dies.

Neil deGrasse Tyson
Fox asegura que el nou Cosmos “reinventa la narración científica para revelar la grandeza del Universo, y moderniza algunos elementos de la serie original como el calendario cósmico y la nave de la imaginación. Uniendo el escepticismo, el asombro y la rigurosa ciencia con elementos visuales, emocionales y espirituales, el nueva Cosmos quiere ser una experiencia extraordinaria –una visión del cosmos a la mayor escala que somos capaces de imaginar”.

Per tots aquells que no sapigueu què és Cosmos us convidem a que ho investigueu. El 10 de març a les 23:00h a tots els canals de Fox : National Geographic Channel, Fox, Fox Crime, Nat Geo Wild y Viajar.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada