Castellano

dijous, 16 de gener del 2014

Consumir en calefacció el mateix que una bombeta de 65 vats?



Això és el que diuen a Noticias Positivas, on presenten cases que el seu consum en calefacció és equivalent a una bombeta de 65 vats.

Sembla impossible però segons afirmen, les Cases Pasives estan dissenyades i construïdes per tenir el menor consum energètic possible. No només utilitzen materials naturals com la fusta (un dels millors aïllants que existeixen) sinó que l’aportació d’altres aïllaments afegits com la cel·lulosa natural, orientació favorables al sol amb cobertes ventilables, triple càmera de vidre a les finestres...fan que les cases siguin fresques a l’estiu i calentes a l’hivern.

Resulta que això de “un ben aïllament” comença a ser un tòpic entre les converses de la construcció i per nosaltres, ja era hora que es fes cas.

Tot i així, apostar per materials naturals que eviten emissions i redueixen la cadena d’emissions de carboni en la seva construcció i manipulació encara ha d’agafar força entre la societat. Esperem que mica en mica passi a ser un tòpic evident que ningú passi per alt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada