Castellano

dimecres, 18 de setembre del 2013

Fora impostos imposats sobre l’energia solar



Per fi algú posa una mica de seny en tot plegat. Com es podia posar un impost per generar energia neta? És que ara el Sol pertany a algú? 

Érem molts els que ens qüestionàvem si era real tot el que passava amb els impostos a les renovables (que si estàs connectat a la xarxa general i aportes els excedents d’energia fas servir la xarxa i per tant la gastes, que si quan no arribes amb l’anergia generada uses la comú i per tant tornes a gastar....) i vèiem perplexos com podia ser que el govern anés en serio amb generar un “càstig” per fer bé les coses i no tirar de monopoli energètic.

Per fi des de la CNE (Comissió Nacional d’Energia) han parat els peus a aquesta idea absurda que només fa que posar pals a les rodes de la societat que vol crear un futur millor pels qui venen al darrera i ha demanat la retirada de l’impost.

Segons diu la CNE “vulnera las normativas europeas sobre fuentes renovables y no reconoce las ventajas asociadas a la energía generada de manera descentralitzada” i entre d’altres “el citado impuesto hace inviables los proyectos (d’autoconsum del propi usuari), lo que contraviene las directivas comunitarias sobre eficiencia energètica”. 

Només ens queda dir: Gràcies Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada