Castellano

dilluns, 16 de setembre del 2013

Consulta ciutadana pel cobriment de les vies de Sants



Ja fa uns mesos que el col·lectiu La Col treballa per mostrar als veïns del barri de Sants les intencions que els arquitectes de l’obra del cobriment de les vies porten de cap. 

Per una part intenten escoltar totes les opinions que aporta la gent, que és qui pateix les conseqüències del gran enrenou de l’obra (una obra que nosaltres creiem que no ha estat ben projectada des d’un principi) i que alhora seran els beneficiaris. Per l’altre, intenten encaixar les demandes dins un projecte que encara sembla no estar tancat del tot.

Durant mesos han fet xerrades cada dimecres ensenyant el que és ara i el que acabarà esdevenint i molta és la gent que hi ha assistit amb ganes de saber-ne més. 

Avui volem informar-vos que aquesta tarda, dilluns 16 de setembre, de 19h-21h tindrà lloc la darrera xerrada amb taules rodones per temes al centre cívic Cotxeres de Sants. Nosaltres estarem en qualitat de tècnics en paisatge, on treballarem i parlarem sobre el verd urbà, el possible, el projectat i el volgut.

És moment d’aprofitar aquesta oportunitat i dir la teva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada