Castellano

divendres, 2 d’agost del 2013

Els nadons a Finlàndia dormen en caixes de cartró


Sabeu per què?

Ja des de la dècada dels 30 a Finlàndia es va decidir optar per la igualtat d’oportunitats per a totes les dones que volien ser mares. L’estat, en aquell començament va decidir regalar un lot de productes pels nadons dins d’una caixa de cartró a canvi que es visitessin els hospitals per tenir l’embaràs controlat i un seguiment de la criatura.

Avui dia les coses han canviat molt però el concepte i el contingut de la caixa, tot i haver patit molts canvis, han ajudat a educar les mares en tendències beneficioses per les criatures i pel medi ambient.


Totes les mares esperen impacients la rebuda de la seva caixa perquè, comenten, és el preludi i la realitat de la seva propera maternitat. Aquesta sensació ha unit a moltes dones i generacions que han vist d’àvies a netes com es motivava una bona maternitat a través d’un gest ben senzill.

El lot conté roba per a l’aire lliure, productes per el bany, bolquers de tela (res d’un sol ús) , sac de dormir i matalàs petit. Per això,amb la col·locació d’aquest matalàs al fons de la caixa, aquesta es converteix en el primer llit del bebè.

El més divertit? Que poden saber si els nadons son del mateix any veien la roba que porten.
Llegiu-ne més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada