Castellano

dimecres, 12 de juny del 2013

ABELLES VS HOME



A partir de l’1 de juny estaran prohibits els plaguicides que afectin a les abelles. Durant dos anys, a partir de la data pactada, els cultius de la UE no podran portar productes fitosanitaris que continguin els químics marcats com perjudicials per les abelles.

Espanya és el principal productor de mel de la UE i ha recolzat la iniciativa des del principi, quan encara no s’havia arribat a cap acord per afrontar i solucionar el problema.

Les abelles son les principals pol·linitzadors i per tant responsables de que el cicle de la vida vegetal funcioni. Actualment està exposada a moltes agressions que no només venen dels productes químics sinó per d’altres depredadors provinents d’insectes invasors.

Tot i així, sembla que la venta de llavors tractades prèviament encara no està acordat i portarà cua. Sembla que tot i sabent la importància de les abelles per la supervivència de l’home (hi ha veus que han assegurat que sense abelles l’home trigaria menys del que ens pensem a desaparèixer) encara els diners semblen comprar-ho tot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada