Castellano

diumenge, 19 de maig del 2013

Projecte Casal en Família amb Càmping la Tordera




Font: Fundació IReS
La crisi econòmica ha davallat la inversió en benestar social i cada dia son més famílies les que en pateixen les conseqüències. El projecte de la Fundació IReS, Casal en Familia, s’ha vist greument afectat i està buscant col·laboracions tant amb organitzacions com a través de voluntariat.

El seu projecte Casal en Familia tracta de crear un entorn familiar adequat per preservar la integritat de les famílies i evitar la separació dels menors. Amb aquesta manera de fer conjunta amb pares i infants ofereix suport alhora d’educar, criar i harmonitzar la seva situació familiar en entorn de dificultats parentals, risc d’exclusió social, de pobresa...oferint una atenció especial a mares soles.

Font: Camping la Tordera
El Camping la Tordera, de Malgrat de Mar, ha volgut posar el seu granet de sorra perquè el projecte pugui seguir endavant  i col·labora donant part dels diners obtinguts a través de les seves reserves on line durant tota la temporada i des del dia 15 de maig, dia Internacional de les Families.

Aquesta iniciativa pot donar idees perquè d’altres empreses trobin la manera d’aportar, en la mesura que els sigui possible, una esperança al seu entorn proper.

Podeu llegir-ne més a
http://www.campinglatordera.com/


http://www.campinglatordera.com/fundacio-ires/
http://www.fundacioires.org/collabora.asp?content=15

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada