Castellano

divendres, 1 de març del 2013

Dia internacional de l’ós polar




El passat 27 de febrer, dia internacional de l’ós polar, va acabar amb una conclusió clara: L’ós "blanc" desapareix al mateix ritme que el gel de l’Àrtic.

Font: Green Peace
 Com sabem, el canvi climàtic està posant difícil la supervivència d’aquest animals d’aparença pacífica però en qualsevol cas de comportament salvatge.

El gel marí comença a esfumar-se a grans velocitats, això redueix l’hàbitat d’aquest animal que es troba al Pol Nord i comença a tenir el risc d’extingir-se. De què és la culpa? Doncs del calentament global causat per les emissions de CO2 que seguim alliberant a l’atmosfera sense posar-hi  fre.

La campanya de protecció de l’ós polar comença el 27 de febrer i acaba a l’estiu, de manera que les associacions protectores consideren que és un bon moment per posar-se mans a l’obra i començar a conscienciar d’una vegada per totes a les empreses i població en general que cal baixar les emissions de carboni ajustant els termòmetres, reduint despeses de material i compensant d’alguna manera les emissions que ara per ara semblen ser  inevitables.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada