Castellano

divendres, 21 de desembre del 2012

Any nou vida nova!



Que et semblaria que un dia arribessis a la oficina i el teu  coordinador  hagués tingut un detall amb vosaltres per una feina ben feta? Segur que us alegraríeu, no?

Què passaria si un dia arribessis i totes les taules tinguessin alguna cosa diferent? Alguna cosa que donés un toc de color, estil i personalitat a l’oficina? I si a més a més fos un regal per tu?

He Plantat un Arbre proposa que es col·loquin arbres dins les oficines, sempre que tinguin llum natural, per animar i motivar a tothom que hi sigui. Un arbre no només motivarà a la gent i la farà somriure més sinó que purificarà l’aire de dins la sala! 

A més a més, proposa acompanyar-los de testos biodegradables de colors que donin vida a un espai  que acostuma  ser “avorrit” i poc agradable en tots els aspectes, ja que sovint son associats a feina i més feina.
No us enganyaré, jo tinc la taula plena de plantes vives, i a més de donar alegria fan companyia. T’agradaria que a les taules del teu espai de treball hi hagués alguna cosa més que tecnologia? Doncs ara ja tens al solució: Son arbres de 25cm d’alçada amb test biodegradable inclòs. Tu tria el color que més et motivi i la resta ho posem nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada